torstai 13. helmikuuta 2014

Hyvät tuoksut ja maut




Kahteen annokseen jaoin
tuon leipä- mix- pussin.
Aiemmin  tein siitä puolet.
En punnitse vehnäjäuhoja
laitan taikinakoneeseen
että tulee aika tukevaa.
Nousemisen jälkeen vielä
pöydällä pyörittelen
jauhoissa jos on tarve.
Vuokaleipää piti paistaa
loppupuolella alalämmöllä
kun näytti pohjasta niin
vaalealta. 175 asteessa
tais olla uunissa 1,5 tuntia

3 kommenttia:

  1. On sulla viiseliäisyyttä kun teet leipääkin minä vaan ostan kaupasta on helppoo.
    Abit ne heitteli karkkia.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa itse tehtyä leipä ei voita mikään =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poikakaveri kehui leipiä niin hyviksi ei ole parempaa kuulemma maistanut.

      Poista