lauantai 16. toukokuuta 2015

Olis taas raparperien aikaa





                                                          

     

8 kommenttia:

  1. Minun herkkua! Ei ole meillä raparperia, ehkä lauantaina saan kun menen ystävän luokse käymään.

    VastaaPoista
  2. Herkkuohje, kiitos ! Raparperi on monipuolinen, siskolla oli eräänä kesänä ollut 'vaikeuksia' keksiä keinoja millä ja miten säilöö. Niitä oli ollut hilloina, soseena, pakasteessa paloina. Nauroi ja sanoi panneensa loput mehumaijaan mehustumaan ja oli tullut aivan hyvää mehua. Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis tehdä siitä hillosta kääretorttua mitä tein.

      Poista
  3. Hyvä ohje minä kanssa keitin soppaa uusista raparpereista ovat kasvaneet kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna on raparperit kasvaneeet oikein kunnolla se tykkää vesisateesta.

      Poista
  4. Tänä kesänä en ole vielä itse tehnyt piirakkaa.

    VastaaPoista