Kolibrin kiemurat
sunnuntai 28. kesäkuuta 2015
Raparperia ja porkkanaa hyvänmakuinen hillo tuli
Keittäessä kannattaa lisätä
vähän vettä 1,5 dl.
Aion tehdä kääretorttua
siinä se varmaan maistuu
tosi hyvälle.
2 kommenttia:
Kirsikka
29. kesäkuuta 2015 klo 12.09
Teen kääretorttua seuraavaksi kunhan ehdin.
Vastaa
Poista
Vastaukset
Vastaa
Kirsikka
6. heinäkuuta 2015 klo 21.23
Hyvää tuli kääretortusta raparperihillon kanssa.
Vastaa
Poista
Vastaukset
Vastaa
Lisää kommentti
Lataa lisää...
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Näytä mobiiliversio
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Teen kääretorttua seuraavaksi kunhan ehdin.
VastaaPoistaHyvää tuli kääretortusta raparperihillon kanssa.
VastaaPoista