sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Helppo ja säilyvä pikkelsi.




Kurkkupikkelsi
                                             3kg avomaankurkkuja
                       tai  kesäkurpitsaa       
                                              1 kg sipulia
                                              Raastetaan ei liian
                                             hienoksi.
         Lisätään
         1 kg hienoasokeria
         5 dl 10% etikkaa
         1 dl karkeaa merisuolaa
         nippu tilliä.
         Sekoitellaan silloin 
         tällöin.
         Sokerin ja suolan täytyy
         olla sulaneet ennenkuin
         purkittaa,säilyy pitkään.


3 kommenttia:

  1. Maistettu on ja voin suositella, hyvää oli, kiitoksia

    VastaaPoista
  2. harmi kun ohjeissa ei sanota miten vahvaa etikkaa..

    VastaaPoista
  3. Oukei . Korjataan asia. 10% väkiviinaetikkaa.

    VastaaPoista