keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Mehua ja hilloa.



Ei sitä niin helpolla
pääse aina vaan säilöntää
riittää. Saatiin omenia
pitää ne sitten
hyödyntää. 

10 kommenttia:

  1. Ihania omppoja, noista saatkin monia herkkuja.

    VastaaPoista
  2. Pitää vielä tehdä omenapiirakka pakastimeen vierasvaraa. Sieltä on mukava ottaa tarvitteassa.

    VastaaPoista
  3. Omppuja minullakin on pari pussillista odottelemassa hilloksi pääsemistä..
    Hyvää ovat sitten talvella nauttia =))

    VastaaPoista
  4. Ihanaa kun sait taas säilöttävää.
    Mikäs sen parempaa kun oma tekemät säilönnät :)

    VastaaPoista
  5. Kyllä sitä näin syksyllä riittää säilöttävää.

    VastaaPoista
  6. Ompas herkullisia kuvia. Sinä olet ollut taas niin ahkerana.

    VastaaPoista